Sons of Anarchy http://Kemeny-motorosok.blogger.hu Ez a blog a Sons of Anarchy-ról vagyis magyar nevén a Kemény motorosok című sorozatról szól. hu Kemény motorosok kedvcsináló http://Kemeny-motorosok.blogger.hu/2018/02/07/kemeny-motorosok-kedvcsinalo Sziasztok! Amint azt itt már megszokhattátok ismét a Sons of Anarchyról fogok írni nektek.

 

 

Mivel a sorozat nem egy mai gyártmány ugyan akkor szeritnem  nagyon élvezhető még a mai napokban is. Illetve mivel nem sok mindenki ismeri ezért szeretnék nektek egy kis kedvcsinálód készíteni hozzá. Már itt az elején leszögezném, hogy a szöveget én készítettem de a videót youtuberól szedtem de természetesen a csatorna nevét meg fogom adni.

 

Ajánlom a sorozatot azoknak az emberek akik mint a sorozatban szereplő illetők szeretik a motorokat, szeretik a jó sorozatokat, és szeretik a hasonló témában lévő filmeket.

A sorozat tele van kérdésekkel, mint a főszereplő Jax is egyfolytában arról kondolkodik, hogy mit tegyen és mikor.

Jax apja meghalt a klubbok között folyó háborúban, de halála előtt mindent leírt Jax-nek és a sorozatban sokszor megfigyelhető, hogy ezt olvasgatja a főszereplő.

Néhány pozitív jellemző: Nagyon jó narrációval illetve Magyar fordítással rendelkezik a mű. Ugyanakkor az is igaz hogy rengetegen nem voltak megelégedve a Sons of Anarchy fordításával.

Ingyenesen megtekinthető az interneten.

 

A videót készítette: Bizarr TV


 


 

 

]]>
Wed, 07 Feb 2018 08:27:17 +0100 183502_20734
SOA karakterbemutató http://Kemeny-motorosok.blogger.hu/2018/02/02/soa-karakterbemutato Karakterbemutató

 

A ma bemutatott szereplő nem más mint Gemma teljes nevén Gemma Teller-Morrow.

Ő a klubb "anyja" ő a jelenlegi President Clay felesége. Anyatigrisként védelmezi a klubbot, minden egyes tagot nagyon jól ismer, mivel a klubb egyik alapítótagjának a párja.

 

Színész aki alakítja: Katey Sagal

"Rangja" a klubban: Nem teljes jogú mivel nők nem lehetnek tagjai a klubbnak.

  ]]>
Fri, 02 Feb 2018 09:14:07 +0100 183502_20500
SOA 1.évad összefoglaló http://Kemeny-motorosok.blogger.hu/2018/01/31/1evad Ma elhoztam nektek az 1. évad összefoglalóját

 

Az első évad szereplői:

- Jackson "Jax" Teller, Clarence „Clay” Morrow, Gemma Teller-Morrow, Tara Knowles-Teller, Alexander „Tig” Trager, Filip „Chibs” Telford, Robert „Bobby Elvis” Munson, Kip „Half-Sack” Epps

BevezetésJax felesége szenvedélybetegségben szenved. Viszont az volt ezzel a gond hogy közben terhes lett Jax fiával, aki 10 héttel hamarabb született a kelleténél. Ezért válságos volt a helyzet és a gyermek a halál szélén állt.

Az események úgy folytatódnak, hogy Jax elválik a feleségével és ismét összejön Tara-val, akit már rég óta ismer. Tara egy orvos a helyi kórházban, nem tudja eldönteni, hogy neki ilyen élet kell-e.

E közben a klub fegyverraktárát a rivális mexikói motoros klubb, a Mayans felrobbantja, és a hatóságok is rászállnak a klubbra.


Közben rászált a klubbra a rendőrség melett az ATF akik börtönbe akarják zárni az egész klubbot. Opie újra csatlakozik a klubb illegális ügyeihez, de mivel már rég nem törődött ilyen téren a klubbal ezért mindenbe beleüti az orrát, és ez nagyon gyanus lesz Claynek. Így azt kéri Tig-től aki a jobb keze Claynek hogy ölje meg Opie-t, de egy baleset álltal Opie feleségét öli meg.

Ez történt az első évadban. Legközelebb jövök a következő évad tartalmával.

 


]]>
Wed, 31 Jan 2018 08:19:39 +0100 183502_20253
SOA Karakterbemutató http://Kemeny-motorosok.blogger.hu/2018/01/25/soa-karakterbemutato Sziasztok ismét egy karaktert osztok meg veletek

 

Név: Clarence „Clay” Morrow

''Rangja'': President

Leírás: A president vagyis a legfőbb főnök, az ő szava szent a klubban, ő intézi a tárgyalásokat, és a fontos dolgokat, ő dönt mindenben. Ő is elég robbanékony természettel rendelkezik, de neki is van egy nyugodt arca is.

Színész neve: Ron Perlman]]>
Thu, 25 Jan 2018 12:14:09 +0100 183502_20212
SOA főszereplők bemutatása http://Kemeny-motorosok.blogger.hu/2018/01/24/soa-foszereplok-bemutatasa Ismét sziasztok!

 

 

Elsőnek is a főszereplőket szeretnék nektek beszélni, de idővel meg fogom veletek osztani a mellékszereplők listáját is. A szereplőket teljes mértékben rendszerezve olvashatjátok el. Minden szereplőnél olvashatjátok az adott szereplő nevét, "rangját" a klubban, egy tömör leírást a tulajdonságairól, egy időtartamot ahol azt láthatjátok, hogy melyik évadban/évadokban szerepel, a szinész nevét, illetve egy képet.

 

Név: Jackson „Jax” Teller

''rangja'': Vice President (A president vagyis a legnagyobb rang alatti)

Leírás: Jax egy elég robbanékony természetű ember,mint mindenkinek a klubban neki is a motorozás a mindene, nagyon szereti a családját és a klubbot.

Színész neve: Charlie Hunnam


]]>
Wed, 24 Jan 2018 18:41:20 +0100 183502_20188
Bemutatkozás http://Kemeny-motorosok.blogger.hu/2018/01/24/bemutatkozas Üdv a blogomon!

 

Sziasztok az én nevem Imre. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy mindenki minél többet megtudhasson az én kedvenc sorozatomról, a Sons of Anarchy-ról vagyis magyarul a kemény motorosok című sorozatról. Azért szeretem ennyire ezt a sorozatot, mivel rengeteg akció van benne, de ugyan akkor nem csak a lövöldözésről és az akcióról szól a sorozat, hanem ugyan úgy megtalálhatóak benne az érzelmesebb elgondolkodtatóbb jelenetek. De ez nem azt jelenti, hogy el van hanyagolva benne az akció. Eggyenlőre mivel ez csak egy kisebb bemutatkozó rész csak ennyit osztok meg veletek, de a blogomat bővítve, apránként megtudhattok minden kis apróságot a sorozatról.

 

Nemsokára jövök a következő bejegyzéssel, üdvözlettel Imi.

 

 

]]>
Wed, 24 Jan 2018 08:20:19 +0100 183502_20175